Sensor Analytics Platform

Gegevensanalyse van sensoren gaat een grote rol spelen in het succes van een organisatie. Of het nu gaat om mijnbouw, groene technologie of softwareontwikkeling, de toekomst van alle industrieën zal sterk afhankelijk zijn van sensoren. Gartner voorspelt dat er alleen al in het jaar 2020 er in totaal 5,8 miljard Internet of Things apparaten actief zullen zijn.

Lees Meer over IoTLees meer over ons platform

Sensor

Een primair doel van sensoranalyses is het detecteren van afwijkingen. Het inzicht dat wordt verkregen door afwijkingen van een vastgesteld referentiepunt te onderzoeken, kan vele toepassingen hebben, waaronder het voorspellen en proactief voorkomen van bijvoorbeeld uitval van apparatuur in een fabriek.

Pro actief

Detecteer afwijkingen in apparatuur of diensten en plan tijdig onderhoud. Zie een verstoring aankomen, neem contact op met je klant op en voorkom uitval bij de klant.

(Near) real-time inzicht

Real-time sensoranalyse zorgt voor een constante stroom aan gegevens. Je hebt continue inzicht in de prestaties van jouw dienst of product.Analytics

Door de toename van verschillende databronnen en sensoren ontstaat er binnen veel organisaties de behoefte om de data te kunnen opslaan, bijhouden en analyseren. Het Sensor Analytics Platform is een uniforme oplossing die aan veel verschillende tools kan worden gekoppeld.

Data Gedreven

Op ons platform bestaat de mogelijkheid om geautomatiseerd acties te laten uitvoeren. Ook bestaat de mogelijkheid om automatisch een bericht te verzenden bij het bereiken van bepaalde krtische waarden.

Self Service

Wil je liever zelf aan de slag met jouw data? Dat kan! Combineer nu verschillende databronnen en bouw jouw eigen inzichtelijke dashboard.

Platform

Het Sensor Analytics (Data)platform biedt de mogelijkheid om sensoren te combineren met andere databronnen.  Denk hier bij aan databronnen zoals een CRM, ERP of ieder ander bronsysteem.

Met het Sensor Analytics Platform beschik je op één platform over alle relevantie informatie van jouw organisatie.

Het platform is dé centrale plaats voor alle data. Alle data uit je bronnen komen hier bij elkaar en worden opgeschoond, samengevoegd en ontdubbeld. Zo beschik je over één centraal, volledig en up-to-date analytics platform.