Cloud Services

De IT ontwikkelt zich steeds meer in de cloud. Binnen de Business Intelligence en Analytics branche zijn afgelopen jaren veel verschillende cloud oplossingen ontstaan. Een cloudoplossing waarin Datashark Consultancy is gespecialiseerd is de gehele Microsoft Azure stack in combinatie met Azure Internet of Things en Microsoft Power BI.

Het voordeel van Business Intelligence en Analytics in de cloud is dat dit snel en schaalbaar is. Hiermee bespaart u vooraf al op onderhouds- en infrastructuurkosten.

Microsoft Azure
Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft door ontwikkelen en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Klein of groot, oud of nieuw, dat maakt niet uit: wij vinden dat elk bedrijf en elke organisatie moet kunnen profiteren van het succes dat de cloud biedt.

Microsoft Azure Data Factory

 

Microsoft Power BI
Zet gegevens om in kansen met Power BI. 

Hoe maak je nu rapportages? In Excel? En hoeveel tijd kost het om de rapportages te maken of te moeten wachten op een VLOOKUP? Bij veel bedrijven gaat er behoorlijk wat tijd zitten in het opstellen van rapportages. En na het investeren van deze tijd is het nog maar de vraag of de data écht klopt. Data wordt vaak handmatig uit allerlei bestanden gekopieerd en / of overgenomen.

Internet of Things
Voor Internet of Things verwijs ik u graag door naar onze Internet of Things pagina. Deze kunt u hier vinden.

Wij helpen je graag verder. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.